+36 (70) 4574937 info@vargakorrekt.hu

Oktatók

 

Rólunk

Családomban több évitezede nagy szerepet tölt be minden olyan jármű aminek kereke van. Édesapám 17 éves kora óta gurul különböző gépjárműveken. A járművek iránti szeretetét és tiszteletét mi is örököltük, mondhatni a vérünkben van.
Még a lábunk el se érte a pedált, mi már vezettünk – igaz akkor még segítséggel. Ahogy cseperedtünk egyre nagyobb teret kapott az életünkben a vezetés. Mint édesapánk mi is 17 éves korunkban szereztük meg életünk első jogosítványát – azóta szinte minden percünket kerekeken töltjük.
Először csak két keréken gurultunk, aztán négyen, aztán már nem volt akadály…

Ahogy telt az idő úgy a hobbink a hivatásunká vált. Szerencsésnek tartom magam, hogy a munkám a hobbim, így mindig élvezettel tudom végezni a munkámat, amit a tanulók is tisztelnek.
A családom minden férfi tagja várja, hogy mások számára is élménnyé tehesse a vezetést, az által, hogy az együtt töltött idő alatt a lehető legtöbb tudást átadhassa, és biztonságossá tegye a vezetést.
Testvéremmel évek óta részt veszünk különböző közlekedési versenyeken a megyében, és az országban is. Ennek köszönhetően tudásunkról (elméleti és gyakorlati) folyamatosan számot adunk, ezt bizonyítja a több tucat oklevél is. Ezeken a versenyeken általában az első vagy a második helyet mindig sikerül elérnünk. Az itt megszerzett tapasztalatok is segítenek bennünket az oktatás során.

Szeretnénk ha az algyői tanulni vágyók is minőségi oktatásban vehessenek részt, és ne szenvedjék hátrányát annak, hogy nem a városban laknak.

AMIT MÁR MOST MEGÍGÉRHETÜNK:

  1. Igény szerinti órakezdések, lehetőségeinkhez képest igyekszünk a tanulót az általa megjelölt helyen felvenni
  2. Elméleti oktatás a legújabb képzési szoftver segítségével
  3. Folyamatos kapcsolattartás
  4. Rugalmas hozzáállás
  5. Fiatalos lendület
  6. A lehető legkevesebb tanóra (ezzel is hozzájárulva, hogy több pénz maradjon a családok zsebében)
  7. Igény esetén telefonos segítség az elméleti felkészülés során
  8. Hozzánk a vizsgát követően is fordulhat kérdéseivel

 

Rólunk

 

Családomban több évitezede nagy szerepet tölt be minden olyan jármű aminek kereke van. Édesapánk 17 éves kora óta gurul különböző gépjárműveken. A járművek iránti szeretetét és tiszteletét mi is örököltük, mondhatni a vérünkben van.
Ahogy telt az idő úgy a hobbink a hivatásunká vált. Szerencsésnek tartjuk magunkat,így mindig élvezettel tudjuk végezni a munkánkat. Szeretnénk ha a nálunk tanulni vágyók minőségi oktatásban vehessenek részt! 
Gépjárművezetők képzése több mint 40éve!

VARGA ZSOLT

Édesapám nyomdokaiba lépve 2002-ben megszereztem a jogot, hogy más emberek részére is átadhassam tudásomat. Célom olyan vezetõk – még ha nem hivatásosak is – képzése, akik a mindennapi életük során megállják helyüket. Tanulóimtól elvárom, hogy ne csak a KRESZ tanfolyam ideje alatt tudják a szabályokat, hanem azokat a közutakon is betartsák, alkalmazzák.

VARGA RÓBERT

Mivel én vagyok a család legfiatalabb tagja, így én kerültem legkésõbb kapcsolatba a vezetéssel és az oktatással (a korhatárok maitt). Azonban ezen hátrányt nagyon gyorsan behoztam, hisz az oktatás során édesapám és bátyám tanácsait, tapasztalatait, javaslatait is fel tudtam használni, így ma már én is teljes jogú tagjává váltam a csapatnak, amely egyben a családom is.

Elérhetőségeink

Foglalj időpontot!

Foglalás

Írj üzenetet!

Vagy keress az alábbi lehetőségek egyikén!

Irodánk:

6750 Algyő, Fazekas u. 9.

Ügyfélfogadás: Kedd: 10:00 - 18:00

Telefonszám:

+36 70 457 4937

E-mail:

info@vargakorrekt.hu